​Runetoften 2 | 8210 Aarhus V & ​Græsvangen 10  |  8381 Tilst    Se åbningstider​

​​Værksted

  • Service og reparation af alle bilmærker
  • Moderne værksted med højt tekniske niveau
  • BOSCH - kendt kvalitet til god økonomi

Vi er et moderne autoværksted med stor fokus på effektiv og korrekt bilservice. Autoværkstedet er forsynet med avanceret og moderne testudstyr, hvilket gør det muligt at fejlfinde og servicere alle bilmærker. Ved servicering af nye biler bevarer du som kunde din ny vogns garanti hos os.

Tilst Bilcenter er et professionelt værksted med tilknyttede diagnose- og systemteknikere, som løser komplekse problemstillinger på alle biler og varevogne.


Diagnosetestere

Vi tilbyder fejlfinding på både nye og ældre biler. Vores udstyr bliver løbende opdateret, hvilket gør det muligt at fejlsøge på din bil – både på nye eller ældre modeller. Vi benytter testudstyr fra bl.a. Bosch, Texa, Nextech, carmann skan og VCDS, og kan på den måde tilbyde fejlsøgning der matcher din bil.


Vi har værksteds udstyr til reparation af aircondition, dækcenter, bremsefelt ( 4 hjuls udmåling) mm.


Vi tager os god tid at snakke med vores kunder og laver klare aftaler om reparationsforløbet.

Vi har stort fokus på en fleksibel og hurtig service, hvor flowet mellem bil og værksted håndteres professionelt. Det sikrer dig mod unødvendig spildtid uden din bil til rådighed.


Erhvervskunder

Når din virksomhed mangler et bilværksted, hvor du kan samle serviceringen af dine firmabiler, kan du med fordel kontakte Tilst Bilcenter.​

​Vi er som autoværksted klar over, at fleksibilitet og mobilitet er afgørende faktorer for erhvervskunder og mener derfor også, at vi kan matche netop din virksomheds behov.

​Tilst Bilcenter er med i Bosch Car Service kæden, som er en førende, international værkstedskæde. For at kunne garantere den bedste service til både private og erhvervskunder er vi udstyret med den nyeste teknologi og hardware fra BOSCH. Vores medarbejdere uddannes kontinuerligt i interne kurser fra BOSCH, og autoværkstedet er omfattet af Bosch Car Service kvalitetskontrol.

BOSCH SERVICE VEJHJÆLP

Som kunde hos Tilst Bilcenter kan du tegne et abonnement på Bosch Car Service vejhjælp. Du får garanti for mobilitet på vejen med hurtig assistance, Europadækning ved kaskoforsikring og et samarbejde med SOS-International.

BOSCH CAR SERVICE

Med mere end 15.000 Bosch Service værksteder er Tilst Bilcenter med i verdens største uafhængige værkstedskæde. I Danmark findes der knap 100 Bosch Car Service værksteder.

Tilst Bilcenter har adgang til al knowhow fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Kontakt os​

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 24 16 86, eller via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilst Bilcenter ApS  |  ​Græsvangen 10,  8381 Tilst  |  CVR: 32274943  |  Telefon: 86 24 16 86​  |  E-mail: tbc@tilst-bilcenter.dk