Skadecenter

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

  • Hurtig taksering af bilen (alle forsikringsselskaber i Danmark)
  • Lånebil til rådighed under hele reparationen ved kaskoskader
  • Skadesreparation med godkendte kvalitetsreservedele
  • Professionel og korrekt reparation, der sikrer bilens værdi

Vores samarbejde med alle forsikringsselskaber gør det hurtigere for dig at få skaden godkendt og dækket.

Vi er et professionelt skadecenter, der samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Vores samarbejde med bl.a. Codan, Alka, topdanmark og TRYG gør det hurtigere for dig at få skaden godkendt og dækket. Under reparationsperioden stiller vi en lånebil til rådighed.

Reparationsgaranti

Når du benytter vores skadecenter, bevarer du som kunde fabriksgarantien på skadesopretninger af nye biler. Gennem mange års erfaring udfører vores skadecenter opgaven efter fabrikantens forskrifter og specifikationer​

​Moderne biler er bygget således at den er så sikker som muligt at køre. Dette betyder at der er mange såkaldte deformations zoner i din bil. For at disse deformations zoner forbliver intakte, er det meget vigtigt at reparationen laves korrekt. Vi har adgang til alle tekniske specifikationer, der sikrer at din bliver korrekt repareret, og dermed er lige så sikker at køre som før.

Dette er også vigtigt når du stadig har garanti på bilen, vi reparerer således, at din garanti stadig dækker. At køre en bil på værksted er i mange tilfælde en tillidssag, vi vil gøre alt for at vinde din tillid og gøre dit værkstedsbesøg til en positiv oplevelse.

Vi sikrer at din bil bliver repareret korrekt så den er lige så sikker som før skaden.​