Tilst Bilcenter – Et ægte autoværksted for alle

Vores veludstyrede autoværksted på Lundborgvej 10 i Viborg udfører bil reparationer og bilservice af alle mærker.

Vi bruger reservedele af den højeste kvalitet fra Bosch eller andre dele i originalkvalitet.

Vi har teknikere/ mekanikere ansat på værkstedet med specialer i de forskellige biler og bilmærker.

Mange år i branchen

Med vores mange år i branchen kan vi garantere, at vi passer på din bil som ingen andre. Som en del af Bosch Car Service bruger vi verdensførende testudstyr til diagnosering af din bil.

Uanset om der er tale om analyse af batteri, dieselsystemer eller anden test, bruger vi moderne teknik fra Bosch. Du kan læse mere om testudstyr fra Bosch her.

Bilservice eller bilreparation – vi hjælper dig! Vi klarer det meste for din bil.

Alle former for service, reparation og tjenester, som vi tilbyder på værkstedet kan findes på listen til højre og under fanen med autoværksted. Har du spørgsmål skal du blot kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Automatgear reparation er en spidskompetence hos Tilst Bilcenter

Har du problemer med din automatgearkasse, så kom ind på vores værksted. Vi er specialister i automatgear reparation uanset hvilket mærke, hvilken model og hvilken årgang, din bil er. Når vi laver automatgear reparation i din bil, sørger vi for at skylle gearkassen grundigt igennem, så der ikke sidder olierester tilbage i oliekøler, converter og ventilbord.Det sikrer dig, at din automatgearkasse igen fungerer optimalt, efter vi har repareret den.

Har du spørgsmål eller forespørgsler, tager vi gerne en snak med dig.

Få automatgear reparation udført af kompetente fagfolk med bred viden

Få automatgear reparation udført af kompetente fagfolk med bred viden

Vi laver skylning, service og reparation af alle automatgearkasser, så du er altid sikker på at finde hjælp, når du kommer ind til os.

Du skal aldrig tøve, hvis du er i tvivl om, om din automatgearkasse virker, som den skal. Defekte automatgear har stor indvirkning på din sikkerhed, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på eventuelle fejl, mislyde eller advarselslamper.

Vi deler gerne ud af vores viden, når du ringer for at høre, om du har behov for automatgear reparation.

Vi har efterhånden set det hele, og derfor vil vi også hurtigt identificere problemet.

Effektiv fejlfinding og automatgear reparation

Nogle gange er det måske ikke en automatgear reparation, der løser dit problem. Sommetider sidder problemet i et ledningsnet eller en styringsboks, og det kan også være en motorfejl, der påvirker din automatgearkasse.

På vores værkested har vi det nyeste udstyr, som gør os i stand til at lave grundig fejlfinding på din bil På den måde finder vi hurtigt frem til problemets kerne, så din bil ikke skal stå på værksted i unødvendigt lang tid.

Kontakt os og lad os hjælpe dig – uanset om løsningen er automatgear reparation i din bil eller andet.

Få fejlfinding på din bil – Vi finder og udbedrer fejlen for dig med topprofessionelt udstyr

Fejlfinding på biler kan være en avanceret proces, fordi mange biler i dag har flere elektroniske systemer og elektrisk udstyr monteret.

Ud over det er der efterhånden en del af de elektroniske komponenter i din bil, der slet ikke kan fungere alene. Det betyder, at du risikerer, at hele dit elektroniske system går i stå, hvis bare en enkelt af din bils komponenter svigter.

Kom derfor ind på vores værksted, når du har brug for hjælp til fejlfinding på din bil. Vi har alt det nødvendige udstyr til at finde frem til netop det sted, der er problemet, så du hurtigt bliver køreklar igen.

Oplev hvor enkelt, hurtigt og effektivt vi foretager fejlfinding på din bil.

Du er også velkommen til at beskrive dem i vores kontaktformular og sende den ind til os – så ringer vi dig op.

Her får du fejlfinding på din bil med det mest avancerede udstyr

Vi har investeret i det mest moderne udstyr, så vi er fuldt udrustet til at foretage effektiv fejlfinding på din bil.

Det betyder også, at ventetiden bliver kortere for dig, indtil du igen får din bil tilbage så god som ny. I mellemtiden har vi sørget for, at der står en gratis lånebil til rådighed for dig i den periode, vi laver fejlfinding på din bil.

På den måde bliver et værkstedsbesøg også så bekvemt for dig, som det er muligt – du skal bare køre afsted i din lånebil og nyde, at du slipper for at tænke på alternativer til transport og praktiske gøremål.

Ud over det garanterer vi dig, at du aldrig får ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning. Efter fejlfindingen på din bil bliver du nemlig altid kontaktet med et tilbud på den reparation, der er nødvendig, for at din bil bliver køreklar igen.

Det kalder vi gennemsigtighed i vores service – og din sikkerhed for kompetent vejledning hele vejen igennem.

Gearkasse Service

Hos Tilst Bilcenter står vi klar til at hjælpe dig med din gearkasse.

Vi har det bedste teknologisk udstyr til rådighed på vores moderne værksted.

Vi sætter en ære i, at løse alle opgaver optimalt, så drejer det sig om reparation eller vedligeholdelse af din automatgear- eller manuelle gearkasse står vi til rådighed.

Når bilen skal på værksted hos os, tilbyder vi selvfølgelig altid gratis lånebil.

Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Som en del af Bosch Car Service kan vi tilbyde et omfattende udvalg af serviceydelser inden for bilservice og bilreparationer.

Vedligeholdelse og kontrol af bilen

Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele fra Bosch til gode priser, uanset om din bil kører på benzin, diesel eller el. Hvis du er en smart bilejer, ved du naturligvis, at regelmæssig bilservice forlænger bilens levetid og gør livet som bilejer mindre kompliceret. En god tommelfingerregel er at få bilen efterset før vinter og sommer, eller før du kører afsted på ferie. Vi kan også tilbyde særligt tilpasset bilservice i henhold til servicebog eller elektronisk interval.

Mekaniske bilreparationer

Selvom moderne biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slitage gennem årene. Vi har attraktive pakketilbud til reparation eller udskiftning af for eksempel udstødningssystemer, støddæmpere, servosystemer og hjullejer. Selv mekaniske dele af motoren, såsom kølesystemer, indsugningselementer og kam- og drivrem reparerer eller udskifter vi, hvis det er nødvendigt.

Bilservice af benzinbiler og dieselbiler

Bosch er verdens førende leverandør af teknologi til moderne brændstofindsprøjtning. Derfor kan vi tilbyde dig ekspertrådgivning og bilservice af meget høj kvalitet til både dieselbiler og benzinbiler. Vi udfører reparation af indsprøjtningssystemer til benzin og diesel, tændingssystemer, indsugningssystemer, udstødningssystemer og kontrol af udstødningsgasser og emission.

Hvordan har din bil det? Bosch har udviklet en stor del af teknologien og elektronikken i din bil. Derfor tør vi godt sige, at vi er eksperter inden for bildiagnosticering.

Diagnosticering af bilens elektronik

Hos os kan vi tilbyde hurtig fejlfinding og diagnosticering af bilens elektriske system og elektronik. Til vores hjælp benytter vi den allernyeste testteknik fra Bosch. Vores værksted kan også hjælpe med diagnosticering af eksempelvis bilens batteriopladningssystem, opstarts- og tændingssystemer, belysning og Can Bus-system.

Diagnosticering af benzinmotorer og dieselmotorer

Fungerer din motor optimalt med den rigtige funktion og maksimal ydeevne? En fuldt fungerende motor er afgørende for en jævn kørsel og god brændstoføkonomi. Vores eksperter kan hjælpe dig med diagnosticering af tændingssystemer, indsprøjtningssystem til benzin og diesel, indsugningssystemer og udstødningssystemer samt kontroller af udstødningsgasser og emission.

Bilens bremser skal fungere sikkert og pålideligt i alle situationer

Vi udfører professionelle bremsereparationer og bremseservice på både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer og kan udskifte sliddele som bremseklodser, bremseskiver og bremsekalibre. Vi udfører også reparationer af sikkerhedssystemer som ABS, ASR og ASP. Hos os får du bremseservice og bremsereparationer, du kan stole på.

Nyere bilmodeller indeholder et stigende antal elektroniske komponenter og har derfor et højere elforbrug

Det understreger vigtigheden af, at bilens batteri er i god stand. Ikke mindst på kolde vintermorgener.

Hos os kan du få hjælp til batteriservice, opladning og generel test af batteriets tilstand. De fleste fabrikanter af bilbatterier yder to års garanti. Normalt kan du forvente en levetid på omkring 4-5 år. Men regelmæssig batteriservice kan betyde, at de holder længere.

Skal vi tjekke din bils belysning?

Hvor god er bilens belysning? Du bør jævnligt sikre, at alle lygter på bilen, virker som de skal.

En korrekt indstillet forlygte giver dig en højere sikkerhed på vejen, når du kører i mørket.

Ofte kan der også være grund til at holde øje med vildt langs vejene.

Bestil gerne et tjek af forlygterne, når efteråret og vintermørket nærmer sig. Bare for en sikkerheds skyld. Husk også, at en defekt belysningsindstilling kan resultere i en anmærkning til bilsynet

Har du brug for at få udskiftet eller efterset dit udstødningssystem?

Vi håndterer alle typer af udstødningssystemer for alle bilmærker. Vi bruger udelukkende originale reservedele af højeste kvalitet. Du kan også få hjælp til at løse problemer med katalysatorer, lamdasystem og dieselpartikelfiltre.

Et nyt udstødningssystem kan ofte betale sig, fordi motoren arbejder mere effektivt, og brændstoføkonomien forbedres. Et andet vigtigt aspekt er, at miljøpåvirkningen reduceres. Hvis du har mistanke om, at dit udstødningssystem er utæt, er det vigtigt, at du ikke kører med det for længe uden udbedring. Udstødningen indeholder sundhedsskadelig kulilte, der kan trænge ind i kabinen.

Spørg gerne efter vores fordelagtige pakketilbud, hvor både udstødningssystem og arbejdsløn indgår.

Modtagelse 24 timer i døgnet

Du kan aflevere din bil på vores autoværksted på alle tidspunkter af dagen.
Du skal blot parkere bilen på parkeringspladsen og lægge nøglen i nøgleboksen før din aftalte bilservice eller bilreparation. Personalet på værkstedet kontakter dig efter udført arbejde eller mens det er i gang, hvis vi har brug for yderligere oplysninger. Du sparer tid og får bilen tilbage, så hurtigt det er muligt.

Kundemodtagelse

Vi gennemgår din bil, og vi taler om det arbejde, der bør udføres. Vi giver dig specialistrådgivning og forklarer altid, hvorfor reparationen skal udføres, og hvor meget den anslås at koste. Hvis der tilkommer omkostninger under arbejdet, afstemmer vi altid dette med dig, før vi gennemfører den ekstra reparation.

Erstatningsbil

Mange af os er afhængige af en bil i hverdagen. Hos os tilbyder vi gratis lånebil, mens din bil serviceres på værkstedet.

Vi udskifter gerne dine dæk og hjul!

For mange er dækskiftet en knap så hyggelig fritidsbeskæftigelse. Det opleves ofte som både tidskrævende og lidt af en tålmodighedstest. Hos os skifter vi dine dæk hurtigt, sikkert og bekvemt, mens du slapper af med en kop kaffe. Vi bruger verdensførende dækmonteringsudstyr fra Bosch, der sikrer høj kvalitet og maksimal sikkerhed.

Afbalancering og indstilling af dine hjul

Når du skifter dæk, kan vi også styre og justere hjulindstilling og afbalancering, alt sammen for at give dig en sikker og stabil køreoplevelse på vejen.

Har du brug for nye dæk?

Vi tilbyder heldækkende ekspertservice til alle bilmærker. Bilruder er ingen undtagelse. På vores værksted får du hurtigt hjælp til at udskifte eller reparere bilruder, hvis du har været udsat for stenslag eller indbrud.

Reparere eller udskifte bilruder?

Det er som regel muligt at reparere bilrude, hvis skaden eller stenslaget er mindre end en femkrone. Skaden må dog ikke være tættere på vindueskanten end fem centimeter. Hvis skaden befinder sig i synsfeltet, dvs. inden for 15 centimeter fra midten af rettet, skal du have ruden skiftet.

Vent ikke for længe med at få ruden skiftet

En lille skade fra et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en større revne. Hvis du har været så uheldigt at blive ramt af et stenslag, er det derfor vigtigt, at du får glasset repareret hurtigst muligt.

En beskadiget rude kan nemlig udgøre en fare i trafikken

Den kan distrahere dig og forringe udsynet under kørsel i mørke og dårlige vejrforhold. Det kan også give dig anmærkninger ved et syn.

Vi kender dieselmotorer

Bosch er verdensførende inden for teknik til dieselmotorer. Derfor er det en selvfølge, at vi som autoværksted er specialister i netop dieselmotorer.

Fejlsøgning og diagnosticering af alle dieselsystemer og dieselmærker

Vi foretager moderne systemkontroller og diagnosticering af alle dieselsystemer, både til personbiler og erhvervskøretøjer. Med teknik fra Bosch kan vi teste individuelle dieselkomponenter i testcentre for at foretage fejlfinding af din bil. Vi stiller også en diagnose på bilens udstødningssystem og foretager fejlsøgning af det hydrauliske og elektroniske system.

Diagnosticering og reparation af dieselkomponenter

Med topmoderne udstyr kan vi foretage følgende reparationer:

 • Reparation af common rail-pumper og injektorer
 • Reparation af indsprøjtningssystem (UIS)
 • Reparation af enhedspumpesystem (UPS)
 • Reparation af konventionelle pumper og injektorer
 • Undersøgelse og reparation af dieseltryksystem
 • Udskiftning af defekte dieselkomponenter
 • Undersøgelse og udskiftning af Bosch-dyser og -pumper
 • Undersøgelse og udskiftning af forvarmesystemer
 • Dynamisk indstilling af tænding
 • Undersøgelse og udskiftning af biltilbehør
 • Nulstilling af interval

Dieselpumper og optimal dieselpumpejustering

Med viden og teknik fra Bosch kan vi helt præcist justere brændstofmængden for din motor og kontrollere testværdier. I samarbejde med dig og tilpasset efter din bil konfigurerer vi et udskiftningsprogram for dieselpumpen. Når dieselpumpen skal udskiftes, kan du vælge mellem nye pumper i originalkvalitet, fabriksreparerede pumper eller prisvenlige renoverede pumper fra Bosch Diesel Center.

Hvornår fik du sidst udført service på eller tjekket din bils airconditionanlæg?

Med regelmæssig kontrol af dit AC-system får du en mere jævn drift og undgår store og reparationer, der kræver både tid og penge.

Et AC-system sørger ikke kun for en behagelig temperatur i kabinen. Det filtrerer også luften udefra, så du ikke indånder udstødningsgasser og andre emissioner. Du kan sagtens opleve, at bilens aircondition fungerer dårligt, uden at du er klar over det. I sådanne tilfælde indånder du og dine medpassagerer udstødningsgasser og anden forurening udefra, som kan være skadelige for helbredet. I den forbindelse er det også meget vigtigt at udskifte filteret i kabinen med jævne mellemrum. Snavset i ældre filtre er den perfekte grobund for bakterier og skimmelsvamp, når det er koldt ude. Sørg derfor for at udskifte filteret en gang om året, hver 1500 mil eller ifølge producentens anbefalinger.

Et optimalt fungerende airconditionanlæg skåner også miljøet og forhindrer lækage af kølemiddel. I tilfælde af lækage er det ikke tilstrækkeligt blot at genopfylde airconditionanlægget. Vi testtrykker og foretager fejlsøgning af dit airconditionanlæg, så du ved, om noget i systemet skal udbedres.

Gode råd til vedligeholdelse mellem serviceintervallerne på dit klimaanlæg

Ind imellem at du får klimaanlæg service hos os, er der en række ting, du kan gøre, for at vedligeholde dit klimaanlæg bedst muligt.Hvis du oplever lugtgener fra dit klimaanlæg, skyldes det højst sandsynligt bakteriedannelse i dit ventilationsanlæg. Her kan du bruge en bakteriedræbende rensevæske, som du sprøjter ind i anlægget.

Hvis det er meget varmt en dag, du kører, er det en god idé, at du slukker dit klimaanlæg et stykke tid før, du ender din kørsel. På den måde minimerer du risikoen for, at der dannes flere bakterier i dit klimaanlæg.Alligevel er det en god idé, at du regelmæssigt får klimaservice, så du er sikker på, at dit klimaanlæg altid fungerer optimalt – og vi udfører det altid til en god pris.

Pladeværksted hos os

Har du været uheldig i et sammenstød eller fået en dum ridse i lakken? Nogle gange er uheldet ude, uanset hvor meget man selv passer på. Vi klarer og reparerer vi de fleste typer af pladeskader og lakskader – for alle bilmærker på vores pladeværksted. Vi udfører også plastarbejde på biler. På vores pladeværksted har vi udstyr og ekspertise til at udbedre beskadigede karrosseri eller, hvis det er nødvendigt, udskifte de dele, der er alvorligt beskadiget.

Vores mål er at udføre arbejdet med et kvalitetsniveau, der overgår alle branchens regler og med det størst mulige miljøhensyn. Følelsen, når du henter din bil efter en pladeskade eller andre skader bør være, at der aldrig er sket noget.

Vi hjælper dig med forsikringen i tilfælde af pladeskader

Og hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med skadeanmeldelsen og stå for kontakten med dit forsikringsselskab.

Bestil et synstjek

Vil du være sikker på, din bil går gennem syn? Den klarer vi. Bestil en tid til en forudgående inspektion, hvis du gerne vil undgå sommerfuglene i maven før din bil skal til syn.

I forbindelse med synstjek kommer vi med forslag til mulige udbedringer, så du slipper for besværet og de ekstra udgifter, som et fornyet syn medfører.

Bosch Car Service Vejhjælp

Få gratis vejhjælp med Bosch Car Service

Du bliver automatisk tilmeldt Bosch Car Service Vejhjælp, når din bil har overholdt service hos Bosch Car Service Viborg efter fabrikantens forskrifter. Assistancen tilbydes til person- eller erhvervsbiler under 3.500 kg ved driftsstop eller skade i hele Danmark*. Såfremt du kun er interesseret i anden service eller reparation på et af vores værksteder, har du mulighed
for at tilkøbe Vejhjælpsassistance for 399 kr.

Vejhjælpen indeholder

 • Hurtig assistance
 • Bugsering til valgfrit Bosch Car Service værksted (inkl. broafgift)
 • Fri vidererejse
 • Fritrækning og bjærgning
 • Vejhjælp på stedet (hjulskifte, starthjælp, brændstofudbringning, døroplukning, afdækning ved rudeskader)

Bosch Car Service-kort– et smart kort fuld af fordele!

Ønsker du at betale hele beløbet med det samme, eller foretrækker du at opdele det i mindre betalinger? Bosch Car Service tilbyder smart bilservice. Og smart finansiering.

Her er nogle af fordelene ved kortet:

 • Når du har fået udført service på vores værksted eller købt noget i vores butik, kan du betale det fulde beløb den efterfølgende måned. Hvis du hellere vil opdele beløbet over fire måneder helt uden ekstra omkostninger, kan du også gøre det.
 • Du kan få op til 24 måneders rentefrit afdragsbetaling.
 • Vælg i fred og ro, hvilken betalingsmulighed der passer dig bedst måneden efter købet. Du får fordel af unikke særtilbud, der gælder eksklusivt for dig med Bosch Car Service-kort.
 • Det koster ikke noget at få eller have et kort.