Historie

Tilst Bilcenter ApS værdigrundlag

Hos Tilst Bilcenter ApS stræber vi altid efter, at vores kunder skal have en ordentlig kvalitet til en fair pris.

Hos Tilst Bilcenter ApS er kunderne i fokus, og beslutningerne bliver taget i tæt dialog med den enkelte kunde.

Tilst Bilcenter ApS historie i ord og billeder

1950

Ejner Jensen er udlært i det gamle hestevognsfag som karetmager fra Rødkærsbro i 1950. Til at begynde med arbejde Ejner Jensen både med at lave kareter og hjul, samt pladesmedsarbejde og karosseri.​

I 1953 flyttede Ejner Jensen til Lisbjerg hvor han blev gift med Bodil Jensen, og sammen fik de sønnerne Henning, Niels Erik og Michael. Nogle år senere flyttede familien til Tilst.

Ejner Jensen længst til venstre og hans svendebrev fra 1950 ved siden af

1964

I 1964 købte Ejner Jensen den første grund på det daværende Tilst Vestervej, med planen om at bygge et pladeværksted. Efter tilladelse fra det daværende sogneråd, gik Ejner Jensen den 15. april 1964 i gang med at bygge.

Ejner Jensens Auto Opretning stod færdigbygget og klar til åbning den 1. august 1964. Allerede inden værkstedet stod færdigt begyndte de første kunder at komme til, og Ejner Jensen måtte lave reparationer i sin egen garage.

​Ejner og Bodil Jensen har fra begyndelsen været sammen om driften af værkstedet. I de første år gik forretningen så godt, at der hurtigt blev udvidet med flere medarbejdere.

De tre sønner har siden de var børn været med Ejner og Bodil Jensen på værkstedet. Det er her sønnernes store interesse for biler og autobranchen begyndte.​

1970

Værkstedet blev i begyndelsen af 1970’erne udvidet betydeligt. Udvidelsen bestod i et rum til autoopretning og reparation af karosseri, et rum til mekanisk service på biler, samt et malerværksted.

I 1975 blev den ældste søn Henning Jensen udlært som autoopretter, og tog sin svendeprøve hos Ejner Jensens Auto Opretning, hvor han havde sin lærlingetid.

I 1986 blev den yngste søn Michael Jensen udlært mekaniker ved Ford i Egå.

Efter endt uddannelse har både Henning Jensen og Michael Jensen været en fast del af værkstedets daglige drift.

1989

I 1989 gennemgik Ejner Jensens Auto Opretning en gennemgående renovering og ombygning, der resulterede i et fuldt ud funktionelt og moderne værksted, der kunne følge med udviklingen inden for autobranchen. I samme instans skiftede værkstedet navn til det nuværende Tilst Bilcenter.

2000

Autopartner og er med i denne kæde under hele dens udvikling i 13 år indtil firmaet i 2013

vælger at blive en del af den Internationale kæde Bosch Car Service.

2009

​I 2009 køber sønnerne Henning Jensen, Michael Jensen og Niels Erik Jensen Tilst Bilcenter af deres far Ejner Jensen. Samtidig bliver værkstedet lavet til anpartsselskabet Tilst Bilcenter ApS. Både Ejner og Bodil Jensen forbliver stadigvæk en stor og vigtig del af den daglige drift af familieforetagendet.

2013

Indtil april 2013 har Ejner Jensen været en aktiv del af Tilst Bilcenter ApS på fuldtid, men valgte i en alder af 84 år at skære ned i timeantallet. Ejner jensen døde i en alder af 88 år. D.5 april 2017.

Henning Jensen, Michael Jensen og deres medarbejdere fortsætter med, at levere en ordentlig kvalitet til en fair pris i tæt dialog med kunderne, i samme ånd som Ejner Jensen startede ud med i 1964.

​Ejner & Bodil Jensen

​Skrevet af Nina Kamp Jensen